Forfatter
Tittel Lykke i Piemonte: en mat- og vinreise
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Piemonte i Italia er kjent for sin skjønnhet, gode kjøkken og fantastiske viner. I denne boken får vi innblikk i det spesielle distriktet ved hjelp av Klaus Hagerups reiseskildringer og Bibbi Børresens matoppskrifter og vinbeskrivelser. Boken er illustrert med tegninger av Fredrik Skavlan og mat- og landskapsbilder av Tom Karlsen. "Lykke i Piemonte" er oppfølgeren til boken "Svarte haner og ville griser â## en mat- og vinreise i Chianti" som kom i 2005.
Har adresseliste, bibliografi, innholdsfortegnelse, register
ISBN 978-82-03-23536-8 978-82-525-7319-0
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*00119740
*008091026 2009 a 0 00nob 2
*015 $a0246886$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-03-23536-8$bib.$cNkr 399.00
*020 $a978-82-525-7319-0
*08231$a641.220945$25
*08231$a641.5945$25
*08231$a914.5$zh$25
*090 $bq$c914.5$dH
*100 0$aHagerup, Klaus$d1946-$jn.
*24510$aLykke i Piemonte$ben mat- og vinreise$cKlaus Hagerup & Bibbi Børresen ; tegninger av Fredrik Skavlan ; foto av Tom Karlsen
*260 $aOslo$bAschehoug$c2009
*300 $a299 s.$bkol. ill.
*505 $aHar adresseliste, bibliografi, innholdsfortegnelse, register
*520 $aPiemonte i Italia er kjent for sin skjønnhet, gode kjøkken og fantastiske viner. I denne boken får vi innblikk i det spesielle distriktet ved hjelp av Klaus Hagerups reiseskildringer og Bibbi Børresens matoppskrifter og vinbeskrivelser. Boken er illustrert med tegninger av Fredrik Skavlan og mat- og landskapsbilder av Tom Karlsen. "Lykke i Piemonte" er oppfølgeren til boken "Svarte haner og ville griser â## en mat- og vinreise i Chianti" som kom i 2005.
*650 1$aItalia$xPiemonte$xGeografi og reiser$1914.5$2BS$9nor
*650 2$aMatlaging$xItalia$xPiemonte$1641.5945$2BS$9nor
*650 2$aVin$xItalia$xPiemonte$1641.220945$2BS$9nor
*700 0$aBørresen, Bibbi$d1950-$emedforf.$jn.
*700 0$aKarlsen, Tom$efotogr.$jn.
*700 0$aSkavlan, Fredrik$d1966-$eillustr.$jn.
*850 $aBirkenes
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening