Forfatter
Tittel En middag i Roma: verdenshistorien i et måltid
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Bli med til Roma og nyt verdenshistorien servert i en bolle med pasta. Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Det handler om hvordan en liten innlandsby ble verdens største imperium, om smaken av grillet kjøtt som gjorde oss til mennesker, om den milde rusen fra en halv flaske vin, den søtsure smaken av mafia og slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Tankevekkende og underholdende om smakene som formet historien. «Velsmakende munnfuller av kulinarisk arkeologi... fornøyelig mathistorie» Morgenbladet
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001430nam 22002771 4500
*00148026
*008200519s2020 no ar 00nob 9
*015 $a150349183$bBokbasen AS
*019 $bl
*020 $a978-82-489-2643-6$binnbundet
*025 $a9788248926436
*040 $aBokbasen AS
*082 0$a945.632$zh$223/nor
*090 $c945.632$dV
*10010$aViestad, Andreas$d1973-$jNO$0(NO-TrBIB)99053506$8m
*24513$aEn middag i Roma$bverdenshistorien i et måltid$cAndreas Viestad
*260 $aOslo$bKagge forlag$c[2020]
*300 $a205 sider$c24 cm
*520 $aBli med til Roma og nyt verdenshistorien servert i en bolle med pasta. Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Det handler om hvordan en liten innlandsby ble verdens største imperium, om smaken av grillet kjøtt som gjorde oss til mennesker, om den milde rusen fra en halv flaske vin, den søtsure smaken av mafia og slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Tankevekkende og underholdende om smakene som formet historien. «Velsmakende munnfuller av kulinarisk arkeologi... fornøyelig mathistorie» Morgenbladet
*532 $aKulturfond
*650 0$aMat og drikke$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aMat og drikke$2Bokbasen AS$9nno
*650 0$aKulturhistorie$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aKulturhistorie$2Bokbasen AS$9nno
*651 $aRoma$2Bokbasen AS$9nob
*651 $aRoma$2Bokbasen AS$9nno
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening