Birkenes folkebibliotek

Sankeboka: velsmakende ville vekster
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Sankeboka: velsmakende ville vekster
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2019
Noter
  • Sankeboka er en pedagogisk og enkel bok å bruke i jakten på velsmakende, gratis mat. Alle vekstene som blir beskrevet er også illustrert med fotografi. Folk blir mer og mer opptatt av spiselige, ville vekster. I vår norske natur har vi mange spiselige arter: Grønnsaker, salater, urter, skudd fra trær, blomster, busker, bær, røtter og tang - alt sammen både sunt og velsmakende! Jørgen Ravneberg, kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen restaurant i Oslo, har samlet 177 vekster fra norsk flora. Ravneberg tar bare med de aller mest velsmakende vekstene vi har, sånn at du kan bruke boka til å skaffe deg gratis, smakfull mat, hvor enn du er i landet. I Sankeboka lærer du deg å identifisere disse ville vekstene, hvor de vokser og når du bør plukke dem. Kunnskap om de ulike artene er viktig når du skal ut i naturen. Sankeboka beskriver hver av de 177 spiselige vekstene utførlig, du får kunnskap om de viktigste kjennetegnene, om lukt, farge og hvordan de ser ut. Ravneberg gir også tips om hvordan best bruke dem. Boka er det også utstyrt med et utvalg grunnoppskrifter i eget kapittel.
ISBN
  • 978-82-02-60656-5
Tilgjengelige
  • 0/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00002197nam  22003011  4500
*00144575
*008181119s2019    no     ar         00nob 9
*015  $a150306124$bBokbasen AS
*019  $bl
*020  $a978-82-02-60656-5$binnbundet
*025  $a9788202606565
*040  $aBokbasen AS
*0820 $a581.632$zh$223/nor
*0820 $a581.6$zb$223/nor
*10010$aRavneberg, Jørgen$d1992-$jNO$0(NO-TrBIB)1550669604716$8m
*24510$aSankeboka$bvelsmakende ville vekster$cJørgen Ravneberg ; fagkonsulent: Torbjørn Kornstad ; foto [hovedsakelig] av Jørgen Ravneberg
*250  $a1. utgave
*260  $aOslo$bCappelen Damm$c2019
*300  $a415 sider$billustrasjoner$c24 cm
*520  $aSankeboka er en pedagogisk og enkel bok å bruke i jakten på velsmakende, gratis mat. Alle vekstene som blir beskrevet er også illustrert med fotografi.  Folk blir mer og mer opptatt av spiselige, ville vekster. I vår norske natur har vi mange spiselige arter: Grønnsaker, salater, urter, skudd fra trær, blomster, busker, bær, røtter og tang - alt sammen både sunt og velsmakende!  Jørgen Ravneberg, kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen restaurant i Oslo, har samlet 177 vekster fra norsk flora. Ravneberg tar bare med de aller mest velsmakende vekstene vi har, sånn at du kan bruke boka til å skaffe deg gratis, smakfull mat, hvor enn du er i landet.  I Sankeboka lærer du deg å identifisere disse ville vekstene, hvor de vokser og når du bør plukke dem. Kunnskap om de ulike artene er viktig når du skal ut i naturen. Sankeboka beskriver hver av de 177 spiselige vekstene utførlig, du får kunnskap om de viktigste kjennetegnene, om lukt, farge og hvordan de ser ut. Ravneberg gir også tips om hvordan best bruke dem.  Boka er det også utstyrt med et utvalg grunnoppskrifter i eget kapittel.
*650 0$aBotanikk$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aBotanikk$2Bokbasen AS$9nno
*650 0$aMat og drikke$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aMat og drikke$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aKornstad, Torbjørn$emedarb.$jNO$0(NO-TrBIB)15030845$8m
*70010$aRavneberg, Jørgen$d1992-$efotogr.$jNO$0(NO-TrBIB)1550669604716$8m
*90010$aKornstad, Torbjørn Horsberg$zKornstad, Torbjørn$jNO
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Utlånt21.05.2024Birkenes folkebibliotek - Hovedbiblioteket581.6 R