Forfatter
Tittel Sankeboka: velsmakende ville vekster
Medansvarlig
Språk
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Sankeboka er en pedagogisk og enkel bok å bruke i jakten på velsmakende, gratis mat. Alle vekstene som blir beskrevet er også illustrert med fotografi. Folk blir mer og mer opptatt av spiselige, ville vekster. I vår norske natur har vi mange spiselige arter: Grønnsaker, salater, urter, skudd fra trær, blomster, busker, bær, røtter og tang - alt sammen både sunt og velsmakende! Jørgen Ravneberg, kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen restaurant i Oslo, har samlet 177 vekster fra norsk flora. Ravneberg tar bare med de aller mest velsmakende vekstene vi har, sånn at du kan bruke boka til å skaffe deg gratis, smakfull mat, hvor enn du er i landet. I Sankeboka lærer du deg å identifisere disse ville vekstene, hvor de vokser og når du bør plukke dem. Kunnskap om de ulike artene er viktig når du skal ut i naturen. Sankeboka beskriver hver av de 177 spiselige vekstene utførlig, du får kunnskap om de viktigste kjennetegnene, om lukt, farge og hvordan de ser ut. Ravneberg gir også tips om hvordan best bruke dem. Boka er det også utstyrt med et utvalg grunnoppskrifter i eget kapittel.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00002197nam 22003011 4500
*00144575
*008181119s2019 no ar 00nob 9
*015 $a150306124$bBokbasen AS
*019 $bl
*020 $a978-82-02-60656-5$binnbundet
*025 $a9788202606565
*040 $aBokbasen AS
*0820 $a581.632$zh$223/nor
*0820 $a581.6$zb$223/nor
*10010$aRavneberg, Jørgen$d1992-$jNO$0(NO-TrBIB)1550669604716$8m
*24510$aSankeboka$bvelsmakende ville vekster$cJørgen Ravneberg ; fagkonsulent: Torbjørn Kornstad ; foto [hovedsakelig] av Jørgen Ravneberg
*250 $a1. utgave
*260 $aOslo$bCappelen Damm$c2019
*300 $a415 sider$billustrasjoner$c24 cm
*520 $aSankeboka er en pedagogisk og enkel bok å bruke i jakten på velsmakende, gratis mat. Alle vekstene som blir beskrevet er også illustrert med fotografi. Folk blir mer og mer opptatt av spiselige, ville vekster. I vår norske natur har vi mange spiselige arter: Grønnsaker, salater, urter, skudd fra trær, blomster, busker, bær, røtter og tang - alt sammen både sunt og velsmakende! Jørgen Ravneberg, kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen restaurant i Oslo, har samlet 177 vekster fra norsk flora. Ravneberg tar bare med de aller mest velsmakende vekstene vi har, sånn at du kan bruke boka til å skaffe deg gratis, smakfull mat, hvor enn du er i landet. I Sankeboka lærer du deg å identifisere disse ville vekstene, hvor de vokser og når du bør plukke dem. Kunnskap om de ulike artene er viktig når du skal ut i naturen. Sankeboka beskriver hver av de 177 spiselige vekstene utførlig, du får kunnskap om de viktigste kjennetegnene, om lukt, farge og hvordan de ser ut. Ravneberg gir også tips om hvordan best bruke dem. Boka er det også utstyrt med et utvalg grunnoppskrifter i eget kapittel.
*650 0$aBotanikk $2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aBotanikk $2Bokbasen AS$9nno
*650 0$aMat og drikke$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aMat og drikke$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aKornstad, Torbjørn$emedarb.$jNO$0(NO-TrBIB)15030845$8m
*70010$aRavneberg, Jørgen$d1992-$efotogr.$jNO$0(NO-TrBIB)1550669604716$8m
*90010$aKornstad, Torbjørn Horsberg$zKornstad, Torbjørn$jNO
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening